Partners

De Skâns

De Skâns is het culturele hart van Gorredijk. In het nieuwe gebouw komen alle ruimtes die de Skâns nu ook heeft: theater, bewegingsruimte, (vergader)zalen, oefenruimtes, een jeugdsoos en een poplokaal. Daarnaast is er in het nieuwe gebouw ook een prachtige foyer gesitueerd compleet met bar, keuken en biljarttafels. Iedere gebruiker vindt daarmee weer haar eigen plek in de nieuwe MFA.

www.skans.nl

Bassischool De Treffer

Basisscholen De Flambou en Trimbeets zijn samengegaan en sinds november 2018  basisschool De Treffer. De basisschool is nu nog gehuisvest op de (tijdelijke) locatie H. Ringenoldusstraat 49. We bouwen een splinternieuwe school in het centrum van Gorredijk. De BSO van Kinderwoud is tevens aanwezig op de school.

De Treffer werkt iedere dag met een gezellig, betrokken en enthousiast schoolteam aan de ontwikkeling van de kinderen. Er wordt ruimte gemaakt om extra te bewegen en sporten gedurende de schooldag.

Zo rent de bovenbouw een ‘Daily mile’. Kinderen maken gedurende het jaar kennis met verschillende sporten en is er gerichte aandacht voor gezond leven. Op school wordt gebruik gemaakt van touchscreenborden, iPADS en chromebooks om modern en eigentijds onderwijs te geven.

De leukste manier om kennis met onze school te maken is door langs te komen. U bent van harte welkom om een kennismaking en rondleiding op school te krijgen.

directeur@detreffer.nl.

www.basisschooldetreffer.nl

Burgemeester Harmsma School

De BHS is een innovatieve school voor geïntegreerd voortgezet onderwijs. Dat betekent dat we leerlingen van alle niveaus welkom heten in klas 1 en 2 en ook zo gemengd mogelijk groeperen. Geen aparte VMBO-klassen, of aparte HAVO/VWO-klassen. Onze leerlingen werken samen in gemengde klassen. Dat doen we bewust om leerlingen voor te bereiden op hun plek in onze maatschappij.

Je leert samenwerken, een ander te helpen, maar bovenal is er op deze manier ruimte voor je eigen ontwikkeling. Ieder kind wordt bediend op zijn of haar niveau. Ieder kind kan keuzes maken t.a.v. het volgen van extra vakken in bijvoorbeeld techniek, kunst & cultuur of sport. Je mag er zijn!

De BHS is een school met een eigenwijze kijk op onderwijs en ontwikkeling van het kind. Deze eigenwijze kijk zorgt er al jaren voor dat leerlingen op eigen niveau of hoger onze school verlaten. Daar zijn we GRUTSK op!

www.bhs.frl