Multifunctionele accommodatie (MFA)

In Gorredijk komt een multifunctionele accommodatie (MFA), de huiskamer van Gorredijk. Een centrale plek waar niet alleen onderwijs, cultuur, ontmoeting en ontspanning samen komen, maar bovenal ménsen! We gaan een plek bouwen voor alle Gordyksters.

In de MFA komen De Skâns, basisschool Flambou/Trimbeets en de Burgemeester Harmsma School. Door basisonderwijs, voortgezet onderwijs en cultuur op één locatie te huisvesten ontstaan er kansen om gebruik te maken van elkaars diensten en faciliteiten zodat meerwaarde ontstaat. De binnen- en buitensport die nu plaatsvindt in De Skâns krijgt een plek bij SOC Kortezwaag.

Hoe zien de nieuwe Skâns en de scholen eruit? Hoe zit het met parkeren en veiligheid van onze kinderen? Wat wordt het uitzicht vanuit mijn huis? Om dit soort vragen te beantwoorden, is een 360 graden sfeerimpressie van de nieuwe MFA en de omgeving gemaakt. Bekijk het in de tour.

De website zal, naarmate het proces vordert, steeds vernieuwd worden. De huidige beelden zijn puur suggestief, en zullen naarmate het ontwerpproces vordert concreter worden.