Bouwt u mee?

Een nieuw MFA betekent afscheid nemen van oude en vertrouwde plekken en gebouwen. Basisscholen Trimbeets en De Flambou namen al afscheid van hun oude gebouwen. Ook De Skâns gaat uiteindelijk over naar haar nieuwe plek. Dat zijn geen gemakkelijke momenten. Het zijn plekken met geschiedenis en emotie. Kinderen zijn daar groot geworden, herinneringen zijn gemaakt, voorstellingen gegeven.

 

 

 

 

 

In de nieuwe MFA gaan we straks verder met het maken van herinneringen. Een nieuwe generatie groeit op met net zo’n mooie, veilige plek, een uitvalsbasis, waar jong en oud terecht kunnen en waar altijd iets te doen is: de huiskamer van Gorredijk.

Bouwt u mee aan een plek voor alle Gerdyksters? Wij willen u de kans geven mee te denken, te praten en uw mening te geven. Of u nu vragen, creatieve ideeën, of misschien wel zorgen of bedenkingen heeft, we gaan hierover graag met u in gesprek. Dat kan tijdens een inloopbijeenkomst of op ieder moment door contact  op te nemen met de projectleider, omgevingsmanager, het contactformulier in te vullen of laat een bericht achter op de Facebookpagina MFA Gorredijk.

Vragen, opmerkingen of ideeën?